Påväg hem nu

Har haft det underbart! Hoppas ni också haft det! :)
I morgon är det 1 april, snart min födelsdag!

Det beror..

Har faktiskt märkt att ju mer inlägg man gör dessto fler läsare kommer! Nu när jag har varit iväg och bloggen vilat, har jag inte kunnat skriva sü münga inlägg, men har sett att statistiken minskat dü! Nu när jag kommer hem igen ska jag se till att sätta igüng med bloggningen pü riktigt!
( ü= A med en °, om ni fattar?)

Jackor/skor i vår

Detta tycker jag är vårens hetaste saker att bära helt klart! Jag tvykar lite på den rödaskinn jackan, i alla fall om jag skulle bara den! Men så sjukt snygg i alla fall! Skorna tycker jag om sjukt mycket! Lite atityd i dom, samma med jackorna! 
Jag har inte satt ut skorna så dom ska passa till jackorna!

Bara massor av bilder!

 

Fin sommar bikini!

Tycker denna bikinin är sjukt fin! Hoppa smånga komma ha denna i sommar! Ska i alla fall fråga mamma om vi kan beställa den! :-)
249 kr på kimstore 

Outfit till sommaren

Nu när man börjar få lite sommar feelings tyckte jag det kunnde passa bra med lite sommar kläder! Detta är en outfit som passar sjukt bra nu i sommar, tycker i alla fall jag! :-)
 
Allting hittar du på H&M

Dagen

Idag har jag haft en av dom mysigaste dagarna på länge! Men jag hade det ganska tråkigt först! Det var faktiskt först nu vid 5 tiden som jag verkligen hade det mysigt! Gick ut och la mig på altanen och sola lite! Skypa för den delen med! Så mysigt att bara ligga där med ett gosigt täcke och lyssna på fåglarna och känna hur våren är påväg! 
Man verkligen känner det i hela kroppen! :-D
 
Nu på kvällen ska jag bara ta det lite lugnt lägga mig i sängen, kanske kolla film och skypa lite mer! Är så sugen på glass så det blir väl det med ;-) Ni får ha det så bra så skriver jag kanske något senare ikväll!

Tack!

Det är verkligen kul att logga in på bloggen och se hur statistiken ökar! Den har ökat extremt dom senaste dagarna!

Älskar låten! Kanske lite gammal men älskar den i alla fall! <3


Har verkligen ingen idé om vad jag ska göra

Inga planer alls på vad jag ska göra idag! Åker bort imorgon och är borta några dagar, men jag sätter in tidsinställda och sen försöker jag blogga lite när jag är där! 
Ingen planer på att göra något idag, men vill verkligen hitta på något, om det blir att åka till stallet eller om det blir att va med någon kompis vet jag inte... känner bara att jag måste hitta på andra saker än att bara sitta framför datorn!
Vad tyckte ni om mitt lilla outifit inlägg? Något jag ska göra som "veckans outfit" eller "dagens outfit" säg vad i tycker! Är det något annat ni vill ha? Så säg bara till!

Vårens kläder!

Har börjat tycka om rosa, i alla fall på överdelar! Riktigt mysigt! Här är en fin outfit på vad du kan ha i stallet i vår!

5 saker du kanske inte visste om mig

♡ Jag har aldrig haft en helt egen häst 
♡ Men jag har ridit hela mitt liv och inte bara på ridskola då!
♡ Jag har nog bara en kompis jag kan lite 100 % på! Fast vi ses aldrig 
♡ Jag är halv tysk 
♡ När jag får min ponny ska jag sattsa på SM i både dressyr och hoppning 

Har haft en super mysig dag!

Tror faktiskt det var riktigt längsen jag har haft en sådan mysig dag! Vi tog först en promenad och fotade lite sen gick vi hem till Anna och Alberte! 
Jag och Anna baka muffins, fast dom blev ganska dåliga så vi fick slänga några.... men vissa blev jättebra (y)
 
Vi har verkligen ett sånt underbart väder här i skåne! Helt otroligt! All snö är borta och solen skiner verkligen! Känns som om det är 15 °c i solen! Ååå vad jag längtar ännu mer till sommaren!
I morgon får jag se vad jag hittar på, antingen så åker jag kanske en runda till stallet eller så ser jag till att hitta på något annat! Vi här i skåne har påsklov nu, så det är verkligen skönt att kunna sova ut och ta det lugnt när man vaknar! Aja nu ska jag inte babbla en massa! 
Ha det så bra så skriver jag kanske något ikväll! ;-)

Väntar på bussen


Dagen ser ut som såhär från mitt håll

Vaknade nästan precis, får väl njuta av det medans man kan innan jag får häst.... haha! Jag åt mumsig frukost och smsat lite med anna om vad vi ska göra! Det blir nog en foto dag eller nåt typ ta en promenad och prata om livet! hahahha nä nu låter jag nästan som en filofeserare ( eller vad det nu heter). Nä men det ska bli musigt! Längsen jag va med en kompis bara så! 
 
ÅÅÅ jag vill bara ha sommar nuuuuuuuuuuu! Helt otroligt vad jag längtar! Längtar till min födelsedag också! Mycket jag har att se fram i mot nu! kulkul!  Har typ inget att skriva om så jag gör väl det när jag kommer hem! Puss och kram skumbannan!

Godnatt

Säger jag nu! Blivit riktigt mycket bloggande nu på kvällen! Ska se till att göra något riktigt kul inlägg, måste bara fundera ut vad... haha! Men godnatt och sova gott alla fina och glada!

En liten sak för dig, stor för mig!

Har varit i stallet hela dagen och hjälp Johanna med hennes hästar, rida, pyssla och mysa! Hon träna så fick även film lite! Tror seriöst vi har det mysigaste stallet i hela världen! Det heter össjö, och ligger i össjö -.- hahah men aja! Stället är enormt och ändå så sjukt mysigt! Det är skog runt omkring och man märker faktiskt på hästarna att dom blir lugnare! SÅ HIMLA MYYYYS! 
 
I alla fall så när jag logga in idag och skulle kolla kommentarer och sånt, som faktiskt har stigit! :D så såg jag att NellieB hade svarat på min kommentar idag! Helt sjuk! Kanske inte så stort för er som läser men för mig är det helt sjukt! Hahah dööör, nä men seriöst tycker jag nellie är en helgrym tjej! Ni tycker säkert att jag är tönt som skriver så, men fan ta er då! 

Fortsätt

att klicka på annsonen åvanför!

Idag

Jag Anna och Alberte har planer på att hitta på något... men vad vet vi inte än haha! Ska fråga anna om vi kanske an fota eller nåt! I dag är verkligen en sådan dag man bara vill ha sommar nunununu!! Jätte varmt och solen är framme och det är bara mys <3
Vad ska ni göra idag?
Har ångest över vad jag ska göra med hästen, detta KOMMEr ta sin tid att tänka på detta! Jag håller på att överväga saker och ting.
Otroligt fin, kan gå SM lugnt i båda grenar!
Men är den för ung?
Kommer jag klara av en sådan häst?
Men den har ju ett så lugnt psyke....
Det tål att tänka på! Jag vill inte köpa en häst som kommer bli för svår för mig! Och jag vill inte ha en häst som redan gjort allt! Detta kanske är den perfekta ponnyn? GAAAAAAAASCH! Jag blir tokig på riktigt snart!

WOW!

Denna ponnyn hade verkligen något extra i sina gångarter! Har seriöst aldrig suttit på en ponny som har gångarter som en storhäst! Detta är verkligen en häst som kan gå SM i både hoppning och dressyr! Vill prova den en gång till för att vara på den säkra sidan, men ju mer jag tänker på den desto mer vänjer jag mig vid tanken på att den kan bli min blivande tävlings ponny!
Detta är verkligen en WOW ponny!

Taggad som f*n

 
Sticker om en timme och provar häst! Tar med Karin som är jätte duktig med hästar, man kan inte rida själv pga skada :-( I alla fall så tror jag faktiskt att denna hästen kan vara något ( vet att jag skriver det om alla men men) Hoppas verkligen för det känns som om med rätt ryttare kan denna gå SM lätt! 

I alla fall så har jag spenderat förmiddagen att sola ute och nu sitter jag och kolla The Vampire Diaries! Sjukt bra! Måste ha något att kolla på nu när PLL är slut för säsongen och i kommer för ens i Juni? vet faktiskt inte men what ever!

Ha det så bra så skriver jag nog i morgon hur det gick med hästen! puss
 

Detta

är vad jag önskar mig när jag fyller år! Inte exakt dom ridbyxorna men hitta inga andra just då! Sen ska där vara med ett par ridstövlar ;-)

LOOOOVVV!!!

Äntligen det efterlängtade lovet!... som börjar med att jag mår sådär... haha! Nä men det är nog bara en liten förkylning hppas jag! 
I morgon ska vi åka och prova häst! Jag tror att det kommer bli denna eller den vi var och prova förra helgen. Denna är lite dyrare men den är verkligen super fin! Den är lika gammal men är mer utbilad, och jag kommer defnetift kunna tävla denna i slutet av sommaren om det skulle vara något för oss! (y)
 
Denna dagen har varit ganska seg, jag har mest legat ute på altanen och solat med 3 täcken! Verkligen mysigt! Har dessutom väckt ett beroende av The Vampire Diaries haha tycker det är så jäkla bra! Så jag har kollat på nästan 6 st avsnitt i dag! Och jag mår faktiskt lite bättre nu när jag varit ute och kollat film! haha! 
 
Nä nu har jag inget mer att säga, min önskelista om vad jag önskar mig i födelsedags present kanske komemr upp! ( döm inte bara för jag fortfarande gör lista!) ;-) Ha det gött så länge! 
 

Provet

Har haft en bra dag! Jag har gjort so-prov. Idag skrev vi provet och i morgon ska vi ha ett muntligt. Är jätte förvånad för vår lärare brukar alltid ha jätte långa prov som man ska skriva men detta var så sjukt lätt! Får väl se hur det är i morgon....
I alla fall så har vi kommit överens på det profilvalet jag har att vi ska ta med oss kakor varje gång, man kommer överens 2 stycken som ska ta med sig och så bjuder dom! Tycker själv att det är bra för alla har en sockerdipp på eftermiddagen och då är det alltid bra att pigga upp sig med ett par kakor ;-)

I alla fall så ska jag sätta mig och göra lite eneglska och sen sätta mig och kolla på skräckis, eller kanske börjar med skräckis och sen engelska ;-) aja får sätta i gång med något av det nu! puss

Plugga plugga plugga

Ska sätta mig ner och pluuga till so provet vi har i morgon!
INTE SUGEN PÅ DET! 
Men men, ska i alla fall göra allt jag har! Ska göra dealar med pappa har jag bestämmt! Typ att om jag får det betyget får jag det och om jag får det betyget så kan jag få det! 
Tror faktiskt det är bra, man får en bra motevation att arbeta då och jag som är lite tävlingsmänniska kommer inte göra det för att få bra betyg utan jag vill ha den fina saken... hahah hoppas ni fattar ;)
 
Prova ju häst i söndags och den var så himla fin älskar den, fast vi ska kolla på en till på söndag så vi ska vänta lite. Det var några andra som ska kolla på honom i helgen och dom skulle ta med sig en häst för dom körde från gotland... Så vi får se hur det blir helt enkelt! Hoppas att när påsklovet är slut att jag har en häst (y) 

fredrik <3


kom hem från..

... skolan satte mig och år lite, kolla dessutom på familjen annorlunda! Så härligt!
Hade matte prov i dag och trodde faktiskt det skulle vara jätte svårt och jag inte skulle fixa det... men det gjorde jag! Lite stolt! Nu ska jag plugga till so provet och ta det lite lugnt! Måste verkligen plugga så att jag fixar detta provet! Men jag tror faktiskt att jag kommer det.

vad tycker ni..

... om min nya header? 
Tycker om den inte för mycket men inte för tomt! Tack till Emelie som la in den! <3
Tänkte att jag skulle ha lite space tema eller så, aja det blev ju som det blev! är i alla fall super nöjd <3

fråga på!

http://ask.fm/HeddaJohansson

Möblerat om i mitt rum i dag


vet...

att jag inte bloggat på ett tag, men asså det är sjukt svårt att hinna med och blogga på vardagar när man har läxor prov och allt! jajaj inga ursäkter!
Funderar på att lägga ner bloggen det händer ändå inte så mycket på den!
Det handlar mest om att JAG ska bestämma mig för att lyckas! svårt men så är det!

Var..

..bort bjuden i går så jag hann inte skriva något! Ska bort i dag i gen för att min kusin fyller 18! Kulkul! Nej jag känner mig faktiskt inte såå taggad :( jaja

Stallet

KOm hem från stallet käka lite! Nu ska jag sätta mig i sängen och kolla på PLL och kanske göra en lite läxa.... Får se vilket "format" jag känner mig i haha!
Annars en ganska chill dag! Hände inte så mycket i skolan.... orkar inte skriva så mycket men jag har haft det bra och blabla! :S

Nuså

Har fortfarande inga läxor och det går mig på nerverna att inte ha något att göra! Fast jag ska inte klaga det är fett skönt!
Fredag, äntligen! Veckorna går så sjukt fort! Hahah ska se, hittar nog på något kul i helgen! Hoppas på att jag och tilda kan hitta på något <3
Hittat en häst jag blivit totalt kär i! Så sjukt snygg, underbar och BARA SÅ HÄRLIG! Så fort mamma kommer hem ska jag be att vi ringer dom, så kanske det blir att prova häst i helgen! "mums" Som jag säger!
ni får ha en bra dag! Puss

Idag!

Kom hem från ett tag sen. Ska mysa lite, har ju inga läxor så! Kolla på ett avsnitt av top model sverige! Tycker det är sjukt kul och tycker även att det var helt rätt personer som är kvar! Synd bara att någon måste ut av dom...

Har verkligen blivit kär i den hästen vi kanske ska kolla på! Den verkar verkligen hur braaaa som helst!
Min kompis säger att det kommer vara jobbigt för jag kommer få träna den och så, men för det första tycker jag träning är roligare att tävla, tävlingen är bara resultatet på vad man gjort, dessutom har hon ingen lära av unghästar och det är inte hon som ska ha hästen. Dessutom säger dom tränare jag har att jag kommer klara av detta, vilket jag hoppas på! Det kommer bli bra och just denna saken tänker jag skita i vad hon säger! Kanske svartsjuka, vad vet jag!

cha cha bloggen

skoja! 
Får damp! Är så oroliga att jag ska missa någon läxa, men kommer på mig själv med att vi inte har någon... haha! I alla fall så har jag nästan bara kollat film och mysat i dag! 
Fick ett ryck och gjorde 100 situps! Får se, ska försöka göra några till!
Ska verkligen försöka träna till sommaren och så, träna överhuvudtaget då jag kommer behöva det sen när hästen kommer.... Ska börja med att spring, så fort mina knän blir bra och så! *suck jajaj

Sorry!

Glömde helt enkelt att blogga i går! Men i alla fall så var jag i stallet med Johanna och hjälpte henne lite med hennes hästar! TYcker verkligen det är super mycigt att bara få va i stallet! Aja jag orkar inte skriva ett jätte långt inlägg så ni får ha det så bra!

Idag jaooo

Har varit och shoppat loss i dag! Haha nej, jag skoja men jag har handlat så har inte uppdaterat ;) Men hitta i alla fall ett par byxor en mascara och en tröja! Jätte fina saker, lägger upp det i morgon! 
 
Kommer inte sätta mig och kolla på mello då jag hatar det! Älska det när jag var liten men asså fy vad det är tråk!  Nej så jag sätter mig och kollar på Pretty Little Liars eller kollar någon annan skoj film! haha! 
 
Ringde även dom med en intressant häst och frågade lite, och jag längtar verkligen bara mer och mer efter att få prova denna hästen!!!! tror verkligen att denna kan gå hur långt som helst i både dressyr och hoppning! Men än så länge är den ganska ung och behöver en kompis som lär den vad som är rätt och fel! Har varit JÄTTE tveksam på denna för jag tycker att det kanske är lite för ungt men, jag ska ge den en chans så får vi se! 
 
Aja, designen är ny fast jag ska fråga emelie om hon kan göra några små ändringar! men hare gött, puss puss! 




Snart

Bär det av till stallet! Skulle nog prova en ny häst i dag! :D

Pizza

Nu ska jag och mina vänner gå och äta pizza! Muuuums! Grattis Anna och Alberte förresten <3