bilder från dagens ridpass


Mysigt!

Fick ju rida hästen för första gången idag.... Hon höll på att slänga av mig.... men jag tro det var för att sadeln inte passa riktigt :( men i morgon bär det av till little shop of horses för att prova sadel, får väl se om det blir något! 
 
På Onsdag är det no prov :'( jag kan verkligen inte no, det är något jag har stoora problem med hahha! Nej men tycker faktiskt det är svårt så jag ska verkligen plugga då jag inte kan göra det i morgon :/ Ska faktiskt förhandla lite med mamma och pappa och se om man kan göra en deal, jag får bra betyg-jag får något till hästen? Då får man faktiskt motevation till att göra saken och göra den ordentligt! Aja får se hur det blir med det, nu ska jag plugga so :(((((

Nu blir det snart stallet

Sen får jag väl se vad dagen har att erbjuda!
Första gången jag ska få rida på Delice. Kommer bli spännande! Kan fortfarande bara skitta och trav lite då hon blev vaccinerad i torsdags i samband med besiktningen. Så i morgon kommer jag kunna rida henne normalt! :D Fast då är det inte så säkert att jag har sadel -.- fast vi ska försöka åka iväg och prova en så snabbt som möjligt, då hon har en väldigt liten manke, och det ka vara svårt att hitta en som passar utan proffshjälp.... aja men skriver mer ikväll! Ha det gött!

Header

Har haft världens mysigaste dag i stallet, kunde dock inte rida då vi inte hade bett.... :( men har i alla fall mysat och gosat en massa! Vad har ni gjort i dag då? Vad tycker ni om nya headern?

Gammal bild på mig och tilda!

Detta är vår nya ponny!

Stackarps Delice som hon då heter är ett New Forest sto född 08. Hon är ganska mycket utbildad för sin ålder men är ej tävlad! Planerna är att vi ska åka till vetlanda och vara med i new forest mästerskapen! Och jag kommer verkligen sattsa på det! Detta är en ponny jag verkligen kan gå minst sm i alla grenar! En väldigt snäll och rar häst i ponny format! Något ni undrar så bara fråga!
 


Igår

Jag tog ledigt från profilvalet igår, pga att vi har köpt häst! Så det var därför jag inte hann skriva något på hela dagen! Kommer att skriva mer om hästen ikväll då jag inte hinner nu för jag ska till stallet! Ha det så bra så skriver jag något ikväll! 
Tar antagligen med kameran! 

Sorry

Jag glömde skriva igår.... Pga att jag gjorde annat hela dan! Kommer ett inlägg om det sen ikväll


3 bra smink tips

Mitt första bra tips är att du tvättar nogrant bort sminket när du haft det på dig! Dett är faktiskt mycket viktigt! Dels tycker jag det är fult när personer som inte tvättat bort sminket dagen innan så mascaran har kletats ut runt ögonen så att man är helt svart och sen kladdat på ny, usch! Men man ska också se till att rengöra huden så att den mår bra! Den behöver vila i mellan åt. På lov/helger se till att tvätta bort sminket och använd det bara om du måste! 
Själv försöker jag att inte sminka när jag ska till stallet, vara med mina kompisar. Jag tvättar bort det varje kväll och sätter på en återfuktande kräm som tar bort finnar och sånt också! Kolla bilder där nere för att se hur jag gör.
 
Mitt andra tips är använd bra prudukter vad du än gör, rengör hud som sminkar dig! Se dessutom till så att dom inte är gammla! 
Ta inte på förmycket smink när du sminkar dig. Ta så lite som du kan och ta det lugnt! Hatar folk som sminkar sig så onaturligt! Det ska se naturligt och lufta fram DITT ansikte, för det är ju det som är det finaste! Right? 
 
Tredje tipset är sattsa på att rengöra huden så att den är ren och finn fri så du bara kan ta lite puder och lite maskara! 
Annars tycker jag det finnaste som finns är utan smink, kanske lite mascara! Done! Själv använder jag puder och foundation, men jag försöker verkligen hålla min hud ren och slippa finnar så att jag bara behöver ha puder och mascara! 
 
Om du är en latmask kan du alltid slänga på lite mascara och ett läppglans, eller bara läppglans! Sjukt fräckt! 
 
På kvällen gör jag alltid:
1. tvättar huden ordentligt med vanligt vatten och vanlig mild tvål! 
2. Jag "tvättar" huden med hjälp av en pad (bomullstuss) och Clearasil DailyClear (den blå "burken"). Det tar bort ännu mer bakterier och rengör huden lite till.
3.Efter det smörjer jag in min hud med "Nivea Mattifying day care". Den återfuktar huden samt rengör och ser till så att det inte kommer upp mer finnar.
Kanske inte bästa bilden, men det går.
 
Detta funkar för mig, men alla har olika hud och det betyder att det kanske inte funkar lika bra för dig! Jag rekomenderar att du åker till en affär och kollar runt sen den du tycker värkar bäst, PORVA! 
 
Kommer mer sen hur jag tar hand om mitt hår, får ofta frågar hur jag får så långt hår! (visst det beror på vem man e och har för hår från början, jag har väldigt långt hår från början men, man måsta ta hand om det också!)
 
 
 

 

Otroligt fint väder!

Får verkligen sommar kännslor! här kommer lite bra musik!
 
 
 
 
Vet att låten är gammal! Men ändå sjukt bra!
 
 

Måste börja träna!

Märker nu vilken dålig kondis jag har! Helt sjukt! Tror det beror lite på att jag inte rider så har jag tappa både muskler och kondis. 
Okej, nu kanske inte ridning är den bästa sport att träna kondistionen i, men jag tycker i alla fall att man får lite bättre kondis. 
Muskler tappar man också! Det är en sak jag märkt sjukt mycket! Fenja som jag red mycket förra sommaren kan jag knappt rida längre! Alla min benmuskler har blivit så sjukt mycket sämre! För fenja ÄR verkligen en häst du MÅSTE rida med ben och ingen hand alls! Mycket ben stark mage och rygg! När man lärt sig det går hon som en klocka och hoppar det du pekar på! Har du ingen kontroll kommer hon hoppa men det kommer gå i 190 och man kan inte få stopp, jag skämtar verkligen inte när jag säger att man inte kan få stopp på henne för den hästen är sjukt stark! 
Ser erkligen emot att få börja träna ordentligt i ridningen igen! Men för att orka måste jag börja här hemma också! Tänker som så att jag tar lie varje dag så kommer det snart komma! 
Hur gör ni när ni tränar? Vad gör ni osv? Något bra tips? 
 

I morgon

Kommer ett långt inlägg i morgon om hur du tar hand om din hud på bästa sätt! Missa inte!

Längtar!

På torsdag händer det saker, kan inte säga riktigt än men det kommer bli sjukt kul, för mig i alla fall! Kommer ta ledigt på eftermiddagen av skoldagen för att åka iväg och fixa "lite" saker!

Berättar på torsdag!

ja, en rubrik

satt upp studsimattan nu på eftermiddagen, älskar att hoppa! 
Har gått på gympa när jag va lite och inte för att skryta, men jag var faktiskt grym! Så allt sitter i kroppen! Det är som att cykla, har du en gång kunnat det, sitter det i kroppen!
I morse så gjorde jag faktiskt ingenting, så det var skönt att komma ut och hitta på något! ska försöka att hoppa varje dag så att jag kommer i form! 
 

Äntligen hemma

Jag brukar vara ganska tyst om att jag åker iväg och sådana saker, för man vet aldrig vem som kanske kollar in i huset då...
Men jag var i alla fall i tyskland för att hälsa på släkten! Har haft det jätte mysigt! 
Glömde tyvärr kameran så jag har inga bilder att ladda upp.... :-( 
 
Skriver ett bättre inlägg sen! Puss och kram skumbanan