Mums

Kanska inte det nyttigaste... men man blir frisk av det när man är sjuk.... 
glömmde lägga ut bilden när jag var sjuk så jag lägger ut den nu...
Puss på er!

tar liten paus

nu då det är ganska mycket i skolan, kommer tillbaka snart! Lovar

dagens hästar...

...var ingen träff....

Kommer jag...

 
Komma hem med min framtida ponny i morgon... eller, ja, jag tar ju inte med den i morgon men jag kanske hittar den jag vill ha i morgon, det får ödet bestämma! Nu ska i alla fall jag gå och sova, ska upp vid 7 i morgon så...
Glada kaninen

en vinter dag

 

YOLO

YOLO
 
 
Kommer fler bilder men orkade inte ladda upp så många i taget! Kommer massor av OLIKA slags bilder
 
 
 

stannar

Hemma idag med! Lovar att det kommer komma upp någon outfit eller något så puss o kram!

Tveksamt

Vet inte om det blir skola i morgon eller inte... Känner mig så där halvt bra! Men om jag blir hemma så lovar jag att det kommer hända roliga saker här på bloggen! Puss och kram skumbanan

Musik

3 Av dom låtarna jag tycker bäst om nu!
Står inte i ordning! 

Hemma

Hemma och sjuk. Vet inte va det är men jag känner mig inte bra :(
I alla fall så ligger jag nu i sängen och har precis ätit upp mat, hehe inte så viktigt... Ska plugga och göra mina läxor... TRÅKIGT!
Sen så ska jag försöka vara frisk i morgon så kan jag åka upp till stallet och sen på lördag åka och prova häst! (y) Ni får ha det så bra i alla fall!

Myser

sitter och myser, kollar pretty women!
Får se om jag kommer till skolan i morgon, mår inte så bra :/
 
 
sorry för inga bilder

no

Lektion, No, världens tråkigaste ämne.
Behöver väl inte säga mer för att ni ska fatta!
Mamma mejlade retorn i går i alla fall och jag fick byta (y) super då den andra gruppen är mycket bättre! Skriver mer i kväll!

Tyska

Detta har gått för långt!
Jag accepterar inte att man inte kan Byta på elever!
I 6:an så hade vi samma lärare och redan då var det strul med henne. Hon gick och kopiera papper stup i kvarten ( vilket en normal lärare gör innan lektionen!? )
Till och med dom från spanskan tyckte att hon var borta VÄLDIGT mycket!
Nu i sjuan så tänkte jag för att jag ville byta men så fick jag inte det så tänkte "jaja jag ger väl det en chans " men det blev inte bättre. Hon kom försent till varenda lektion och hade inte så mycket planerat, så vi fick göra lite skit i början och sen kom hon på nåt vi kunde göra så gjorde vi det.... En gång var hon borta 40 min av lektionen!!!!! Är det inte sjukt? Okej, det har hänt en gång, men kan det inte vänta? Jag tycker inte att en lärare ska behöva gå i från lektionen för att göra "något"!
Sen mitt i terminen så opperera hon knät och var borta i 6 veckor ( om inte mer?)
Nu är jag trött på detta, och mamma har ringt till rektorn flera gånger och prata och sen är det jag som få gå och prata med rektorn och det känns som väldigt mycket ansvar eller tung, jag vet inte hur jag ska förklara men, det är lite skrämmade att gå in till rektorn helt själv och få sig anklagad för att man tycker en lärare är dålig.... Blir det inte bättre så får jag väl byta skola. Men jag tycker inte det ska behövas för att man inte kan få en annan tyska lärare!

Har ni hört?

I närheten av mig ( okej inte så nära men vi säger så) har det hänt en bilolycka av all snö som kom till oss i natt och all dimma!
3 dödsolyckor och 50- 100 bilar inbalndade! 
HEMSKT!

Sorry!

Vet att det verkligen inte blivit mycket inlägg! Men i dag ska jag skriva ett stor fett inlägg om min tyska lärare som är dum i huvudet!

Haha

Syrran bakar chokladkaka... eller får väl se om det blir någon....

Vilken dag!

Vilken dag i 2 olika syften!
VILKEN DAG! Herre gud vilket härligt vänder! Det är nu jag saknar att ha häst, att bara sticka ner till stranden eller ut i skogen med hästen! Det är det jag tycker är mysigt med att ha häst!

Det var det ena syftet, nu det andra...

Vilken dag.....*puuu
Telefonen har ju varit "traskig" nästan sedan jag fick den... Det är wifi knappen som är grå och inte funkar, och vi har provat allt. Så vi får lämna in den! Jaja hoppas på det bästa då ju!
 
att göra idag....

Följer ni...

... mig på instagram? heedddaa
just nu kan jag inte uppdatera så mycket då mitt internet laggar :/ men ni kan ju alltid följa, är privat!

Hästar och hästar

Oj vad jag vill ha en häst nu! Sitter och jämför dom hästar vi varit och provat, eller dom jag är mest intresserade av.
Skriver upp vad som är bra och vad som är dåligt.
Vill verkligen ha en ny bästavän! Saknar att ha den bästa vännen som bara är där och gör vad man ber om...

I alla fall så i efter middag ska jag upp i stallet till Alice och typ bara chilla och så haha!
Men ha det så gött! I kväll kommer det upp något kul här på bloggen, så vi hörs!

bäbis i snöstorm

nehe

Nu i kväll ringd evi dom med ponnyn vi skulle prova i morgon och då kom det fram saker som dom inte sagt när vi mejla... Men men dom kanske inte tänkte på det hel och hållet! I alla fall så kände jag att ponnyn inte var värd pengarna och att det skulle ta lång tid innan vi va på tävlingsbanan!
Kändes i alla fall inte rätt!

I morgon så har jag inget planerat blir väl mest att sova "chilla" hahah kanske tar en sväng upp till stallet?
Men ni får ha det så bra puuuuuusi!
 
 
miss my babe

Skolooooolan

sitter i skolan och har so *suck Efter detta har vi idrott och sen slutar vi :D skönt!
Tycker det är lite orättvist för alla andra slutar en timme tidigare än oss... men, men...
efter skolan ska jag hem snabbt och sen till stallet och rida Melba. Får se om det blir något eller så! Ska ju prova häst i morgon med, hoppas jag hittar min lilla ponny snart!

Svaren!

som ni kan lyssna på medans ni läser, men spola fram lite!
 
 
Är du själv nöjd med ditt utseende? 
Ibland, vissa dagar andra dagar känner jag mig bara ful och vill gå och dö! (inte allvarligt menat med att dö!!!!) 
Men jag skulle inte byta det om jag fick chansen! 
 

Är det ngn kille du gillar/e på g med just nu? 
Nej, faktiskt inte! Var det för någon vecka sen, men han var dum i huvudet så honom glömmer vi! 
 
 
Vad är en perfekt vän för dej? 
En som man kan lita på, en som är snäll, men ingen feges utan kan ta risker och göra roliga saker som kanske inte alltid så bra, men kul för stunden!
 

Vad är en perfekt pojkvän för dej? 
En som man kan ha kul med! Lika mycket vän som pojkvän! Inte omogen! Som alltid finns där, som hänger på på det mesta man gör! Men när man hittar den rätta så lär jag väl inte bry mig så mycket om det ;) 
 
Vilken vän betyder mest för dig? 
Svarar inte på det då det finns många som betyder mycket! 
 

Vad vill du mest ha just nu? ( förutom häst, hehe) 
Det finns mycket men det finns nog 2 saker som jag vill ha extra mycket! En ny ridhjälm och ett nytt objetiv

Pizza eller hamburgare? 
 Svårt val! Kan inte välja, men jag tror nog pizza överväger hamburgaren!

svaren kommer inom kort!

 

Glöm inte....

.... Jag svara på frågorna idag så kom med lite fler! Det kan vara vilka frågor som hälst!

skolan nuuuu

väntar på att tyskan ska börja! Men hoppas jag får byta lärare nu!

Nellie Berntsson

Denna kvinnan är sjukt stark vill jag börja med att säga!
Jag ska erkänna hur jag har tyckt och tänk om Nellie! Och i början när hon var med i ponnyakuten visste jag inte så mycket men så börja jag kolla bloggen... första tanken va "gud vilken bortskämd unge!" liksom "hennes mamma och pappa ger henne säkert allt hon pekar på!" Men jag ska erkänna jag tror faktiskt bara jag var avensjuk. 
Tänk en människa som verkligen lyckas! Jag vet inte hela Nellies historia, men en sak vet jag! Hon har varit nere på botten och tagit sig till toppen! HON ÄR 12 ÅR! Nämn en till 12 åring som har lyckats här i livet? Okej för en 12 åring nu är kanske lyckas i livet med att få en iPhone 5!? HALLÅ!? Denna tjej är känd i hela svergie tror till och med att folk utomlands börjar känna till denna människa.
 
För 3 veckor sen skulle jag dö för att få Nellies liv... men nu i en vecka har jag funderat på hur det skulle vara att vara känd i hela sverige, men bli hatad i skolan? Jag fattar inte hur folk tänker? Hur kan en 12 åring behöva lära vuxna hur man ska bete sig? Varför bli hatad av en skola när man är älskad av flera tusen? 
 
Nellie går inte att beskriva med ord! Man kan inte tror att hon är född på denna planet!? Folk beter sig nu som as (ursäkta uttrycket)! Nellie har blivit intill mobbad i skolan hon har fått byta skola, 4 gånger? Men vet ni? Nellie driver en av sveriges största bloggar, hon är ingen som trampar på andra bara för dom är lägre än henne! 
Jag ska erkänna, ja jag kan vara avis på Nellies liv ibland, och det kan vara därför jag säger något dumt ibland, men inerst inne så är det bara avensjukan som tar över. Från och med nu ska jag försöka styra över den och kunna glädjas! 
Jag är sjukt glad att det är just nellie som driver denna bloggen, för det behöver hon! 
 
Och ni som hatar Nellie och säger "hon svarar ju aldrig på kommentarer" svaret är att, hon är så omtyckt, så att svara på flera 100 kommentarer per dag skulle ta en evegihet! Snälla, du som hatar Nellie, säg inte att hon gör fel! Eller gör det först när det är du som har en större blogg, bättre liv, men du, svårt, för för när du sagt det så är du nere på 0 i stället för 100...
 
 
Säger bara, GOOO NELLIE DET DU GÖR ÄR 100 % RÄTT!
 
http://nellieberntsson.se .
Lyssna på denna när jag skrev inlägget så tycker bara att den ska vara där

Såhär

Oväntat men det har kommit in lite frågor så jag tänkte svara i morgon då kanske det hinner komma in lite fler och ni kanske kommer på fler? 
 
Första dagen i skolan och det känns tungt... fast det känns skönt att vara nyladdad inför terminen! och jag har bestämmt mig att denna terminen ska jag sattsa och verkligen få en kick av alla mina betyg som kanske höjs? Och jag vill verkligen ha nästan A i allt när jag går ut skolan!
I alla fall så ska jag klippa mig i morgon och mitt hår kommer bli ganska mycket kortare :s då tror jag det är ganska slitet i topparna :( men om jag klipper det nu så kan det växa ut i gen och bli lika långt i gen! :D
 
 

Tänkte...

...försöka mig på att ha en frågestund! Vi får se hur det går vet inte om det är så många som har frågor men ställ så många ni kommer på!

Emelie

Har varit ute och fotat med Emelie idag! mys pys! 
Ha det så bra, ska upp till stallet i eftermiddag och kanske Tilda sover över med! 
bilder från idaoo 

before I die


Prova häst

Idag blir det att prova häst! Om en timme åker jag! Wieee ska bli jätte kul!


På är till Malmö!

Som rubriken säger!
I morgon ska jag prova ponny, faktiskt c ponny! Vi har ju sagt att det bara skulle vara d ponnysar men denna c ponny bär upp ryttaren väldigt bra och har kapacitet

My babe


På väg

Sitter i bilen på väg till stallet, (tävlingen)
Får vi se hur det går!


hästar, hästar och mer hästar

Idag har jag varit i stallet och hjälpt Johanna! Sjukt kul! Vi tog en runda i skogen med hästarna, på galoppslingan! Har aldrig galopperat på den innan, så jag blev förvånad hur backig den va... haha!
Men det var så jäkla mysigt! det var ett tag sen jag var ute och red i skogen!
I kväll ska jag i väg och hopp träna! får vi väl se hur det går idag!
Tilda sa att första dagen kollar han (tränare) av vad man kan och sen så höjer han mer och så!
Ni får ha det så bra hej och hå

Väntar

Sitter på mio och väntar på att mina päron ska planera klart till vår nya hall! Från grönt och rosa ( inte vi som bestämt, de va dom innan oss) till vitt och Björk! Kommer bli jätte fint när vi är klara!
Jag har fått en ny spegel och kuddöverdrag! Haha nästa i köp ska bli säng, skrivbord och matta sen är mitt rum ny gjort och myspys!
Ha det gött så länge!


Header

Tack världens bästa Emelie för välsdens finsaste heder och design och allt! 
Har fått ny header och ny profilbil. Jätte fint och verkligen mysigt och min stil!
 
Idag har jag typ bara slappat vakna vid tolv och sen har jag nästan bara kollat film och tagit det lungt!
Ni vet ju planerna för i morgon! 
 
Ska bestäma dag med Emelie också så vi kan ut och fota och ta fina bilder! Älska! Har tagit "modell" bilder vid 2 andra tillfällen och båda tillfällena har det blivit jätte fina bilder! Med bra kamera och bra fotograf så blir det nice bilder! haha
Nä nu ska jag gå och lägga mig och sova, godnattis alla söta och fina
från i sommras
 
 
 
Från i höstas!
 

Gott nytt

GOTT NYTT! Måste jag ju säga. Detta va jag i går!
Publicerade ett inlägg men det blev nog aldrig publicerat :/ sorry
I morgon ska jag hoppträna på en ponny jag inte hoppat på innan, haha. Någon gång får väl va den första....

I alla fall nu ska jag nog lägga mig och kolla en film!
Ha de gött!

Jag från i går