Sorry

Denna veckan har jag haft fullt upp med prov och annat så har inte hunnit blogga, samma med helgen! Men ska göra ett inlägg sen ikväll! Anledningen till att jag inte skrivit är för att jag varit på konfa läger, supermys! skriver mer om det med sen ;)

outfit 6


Outfit 5

Har nog inget att säga idag, hästen gick fint i alla fall! Vi skrittade ut! Jätte mysigt nu när det är höst :)

outfit 4

Detta är nog denna outfit som beskriver mig och några från mammas sida i släkten bäst! Vi tycker om lite så sommrig, "gammalt" och mysigt! Orkar inte skriva as långt då jag e jätte trött! 
Idga har jag hjälpt till hela dagen på tävling på klubben, snacka om att man blir trött -.-
Jag gjorde en ny header och så la Emelie in den, vad tycker ni? 
 

outfit 3

Idag är jag hemma och är sjuk så passade på att göra nån outfit! Har även frågat Emelie om vi kan ändra lite här på bloggen så ska jag sen när jag orkar göra ny header. Vet inte riktigt än hur jag vill ha den och så.
 
Detta är i alla fall outfit 3 och jag kände för lite U.S.A inspo idag! Tycker dom har sån sjukt fin och mysig klädstil i värmen. I alla fall e det denna jag kände för
 
 
 

Outfit 2

Denna blev lite sent idag för att jag inte har hunnit att göra en innan idag! Nu har jag i alla fall tränat till alla prov och gjort allla läxor. Alice har klippt Delice nu också och så red jag henne idag och hon gick som en älg med bakbenen först haha.
Här är i alla fall outfit 2 som jag gjort. Täbkte att denna mer passar till skolan och därför tog jag 2 par skor då jag inte tror det är så jätte många som går med högklackat i skolan.. tycker i alla fall att det är sjukt snygg med båda skorna till! Väldigt enkel och fin outfit! jag vet inte om jag är trött eller om byxorna är höga men i sådana fall ska dom vara låga ;)
Vad tycker ni? 
 
Jag vet inte varför det bleb en "fyrkant" runt tröjan men jaja
 

Outfit 1

Detta tycker jag är en outfit man kan ha året om, kanske mest vår sommar och höst! Det är ju kanske lite kallt på vintern... Men jag tycker detta är en väldigt fäsch och mysig outfit :D
Vad tycker ni? 
 

Lita andra planer

Jag funderar på att göra detta till en outfit blogg istället. Jag har ändå inte så mycket tid till att blogga och outfits kan man göra jätte många och sen lägga in fom på tidsitällda inlägg, så kommer det upp en varje dag. Men det är inte säkert att det blir varje dag eller att det blir på kläder utan bara allmänt inspo♡
 
Det kommer se ut ungefär såhär! Vad tycker ni?