Detta är absolut något jag vill spara till

Denna outfiten kommer jag verkligen spara pengar till! tycker att den är stilren men ändå tuff!
Kavajen är i märket Animo, vet faktsikt inte vart man kan inte det så speciellt i någon affär direkt....
Ridvästen är en racesafe, den kan man hitta på hööks 
kingslands tröjan hittar man också i lite sånna "småbutiker"
Ridbyxorna är i märket Moutin horse och man har i alla fall kunnat köpa det på Lantmännen/granngården innan
Stövlarna är också från Mountin horse och dom är ganska "orginella"
Hjälmen är en John Withiker hjälm som du nog får kolla runt på hemsidor och sånna "små" butiker
Tränset är från dyon, har ett själv nu som jag lånar, men det håller på att gå sönder i norgrimman, så vet inte hur länge till jag kan ha det! ( vill säga att det tränset har blivit använt nästan varje dag på kanske 2 hästar i 10 år?) Det är dessutom en specielle färg jag har nu lite ljusbrunt, väldigt sött på delice i alla fall ;)
Huvan och schabraket är från hööks 
padden vet jag faktiskt inte var, tog en bild fråg goggle...
Detta är min stübben sadel på bilden, jag har den i svart, så det kommer jag ha då, jag har en svart svängd sadelgjord (syavning, har ingen aning) då sadeln har en förmåga att kasa på min ponny.
 

Det går bra nu!

Det går bara bättre och bättre med hästen! (y)
I början hade vi stora problem med att hoppa upp på henne, för att hon har så sjukt mycket energi och sen vi prova sadel och hon stegra över blev hon nog lite rädd också... Men nu går det bra!
Eamon Hickey, hjälper oss! Varannan tisdag tränar jag för honom och det går verkligen bara bättre och bättre! Tror verkligen att denna ponnyn kan komma till SM i båda grenar, bara jag vill och tränar!

I Tisdags när jag tränade för honom fick hon hoppa studs för första gången i sitt liv... Hon stanna först och sen hoppa rakt in i det andra hindret... men efter en stund gick det verkligen super! Hon hoppa även vatten matta för första gången i sitt liv! Vilken ponny jag har asså! Hon bara hoppa! Vill påminna er om att denna ponnyn inte fyllt 5 än.... Älskar henne <3