Saknar verkligen denna hästen :(<3

Han hade så stor del av mitt liv... jag vet inte varför? Men han hade det i alla fall! Tycker det va lite synd att vi inte köpte honom men, en häst som haft fång och som är 19 år i år är inte jätte kul! Men flyttar vi till gård så fett lätt att jag vill köpa tillbaka honom som sällskap! Min plutt! Hade jag haft lika mycket pengar som dom på elit nivå hade jag nog velat ta en kopia eller klona honom.... Trodde först själv inte på det när min kompis berätta! Men hon hade en syster i usa som faktiskt varit med om detta! 
Fast jag vet inte, det hade ju ändå varit en kopia, det hade ju faktiskt inte varit samma fredrik :(
Älska hans mage asså!
 

sitter...

...just nu och kollar topmodel Sverige! (y)

Glad tjaj!

Statiskien har ökat och även poängen jag får från annonsen! KUL!
Nu ska jag ta tag i mina skolarbeten... KUL! Det med! Skoja! Det suger men något man måste göra för att ha en liten chans att lyckas här i livet! Har en uppgift i tekninen som handlar om broar, e tyska läxa och lite matte, fast det slog mig just att jag glömt den i skolan.. heheh! skit samma. 
 
I morgon fyller världens bästa Anna och världens bästa Alberte år <3
 
Nej gud vad jag har tråkig har inget att komma med direkt... Jo vi har hittat en ponny nu som vi är intresserade av , men tyvärr är den inte igång nu sen vintern... *suck! Men det kan vara värt att vänta på! Om den bara blir lite äldre ( den är 5 år just nu) Och jag tränar upp den har den hur stor kapacitet att komma långrt på tävlingsbanorna i både dressyr och hoppning! mums! 
 
Jag har blivit så totalt kär! Och nej det är inte en kille utan det är dom här skorna! Shiiit skulle kunna dö för att få ha dom... men om jag hade fått dom vet jag inte om jag hade haft dom... jag är så lång redan så jag skulle nästan bli föööör lång! :( synd! aja det kommer sluta med att jag har dom i alla fall! haha 
 

Anonsen...

... där upp får ni gärna klicka på! Det ger mig poäng, och när jag tjänat i hop tillräkligt med poäng så kan jag använda det till lite saker här på blogg.se! Så klicka varje gång ni kikar inte på bloggen!
 
 

Today, jao!

Har kommit hem från skolan och ätit lite muffins som jag baka i går, mums :D
har inga planer idag förutom att göra min dumma tyskaläxa som jag verkligen inte orkar... det har faktiskt blivit svårare nu i tyskan! Trodde inte det i och med att jag har en tysk mamma och så! Men jag brukar faktiskt inte bett om hennes hjälp en enda gång nästan... Men har faktiskt tänk göra henne glad i dag och be henne om hjälp! ;)

I morgon har vi något som heter skapa skola eller nåt hela eftermiddagen... skönt!!!! Sen på fredag har jag tjänat in en ledig efter middag, så jag om mina vänner ska fira deras födelsedag på BK ;) Hoppas det inte dyker upp något hästkött... det verkar ju till och med finnas i kläder nu!

En bild


Nu får det väl ändå räcka!

Jag har ingen aning, är häller inte det största Nelliefan. Men det folk håller på att göra är HELT fel! Att skriva en lapp där det står "hora" på och lägga i hennes skåp! Varför? varför? Att lägga ut en status på facebook där det står "är kåt, vill du knulla Nellie?" och taggar henne i inlägget!
Vad är det för fel på människor? Varför hålla på att göra sånt? Nellie är 12 år och hon har lyckats bättre än någon annan 12 åring i Sverige! Kolla på hennes blogg t.ex. jag vet inte exakt men hon skrev någonstans att hon känar n ästan 5000 kr i månaden! Nämn en till 12 åring som känar 5000 kr i månaden? EN!? 
Hon tog sig till SM på en häst som hon aldrig ridit! Hon tog sig dit på ETT ÅR! Visst hästen hade gjort det innan och den visste vad den skulle göra... men det var nog inte en dans på rosor!
 
På hennes skola blir man kallad gay om man kommer dit med henne. Man blir hatad av att va i Nellies närvaro! Detta är inte rätt! I dag skrev Nellie på hennes instagram "Världens bästa dag" "Å vilken bra dag" o.s.v. då är där en jävel som säkert sitter och tänker " Nej, inte ska nellie få ha en bra och lycklig dag! Jag saboterar den!!!" 
Jag vet inte vad det handla om och vill inte veta! Men när Nellie skriver att hon ska POLISANMÄLA detta! Vad är det för fel på människor i bland? Jag fattar inte!? Kan någon lära mig om det är coolt att vara elak? Eller om man kan typ käna poäng genom att vara elak? Jag vet inte? Men en sak vet jag! DETTA ÄR J*VLIGT FEL! 
 
Tack för mig! Jag hejar på denna super starcka tjejen! 
http://nellieberntsson.se
 

Åkte

Hem idag igen! Det är så jobbigt för jag vet inte vad som är felet utan jag mår bara sjukt dåligt :( jaja ligger i sängen och läser en bok, ska nog laga en chokladkaka sen... Är sugen på det! Ni får ha det så bra, puss!


Längtar så sjukt!

Efter min födelsedag! Det är så mycket jag önskar mig! Och det är saker jag behöver, VERKLIGEN!
Önskar mig en ny ridhjälm och lite sådana saker, och framförallt pengar! Så om jag inte får en ridhjälm, så kan jag köpa den! haha, nä men faktiskt! Ska sätta i hop önskelistan snart, men risken är att jag bara kommer längta ännu mer då! :(

I alla fall så är jag hemma och är sjuk ( kanske ni såg i förra inlägget)
Det är verkligen SJUKT tråkigt! HAahhah nej orka min humor, ingen fatta säkert! Men jag mår faktiskt inte bra! Måste försöka ta mig till skolan! Vad är det för fel på mig idag? Jag låter som om jag håller på och dö!!!!!! "shiiiit, måste.ta.mig.till.skolan.så.jag.inte dör!" typ.... nä nu tror jag, jag ska kolla film eller sova och försöka bli frisk från min SJUKA humor....

Sjuk

Jepp, rubriken säger allt! Gick hem för att jag inte mådde bra:(

 


Skolan

Sitter och väntar, vi börjar egentligen inte förens 9 fast jag kan inte komma till skolan innan, haha menmen


En rubrik ja...

 
 
Har nu bett Emelie att hon ska fixa med designen lite. Vill ha den lite mer "fyrkantig" om man kan säga så. Så den kommer väl nån gång under veckan (y)

Jag tog väl hyfsat bra tag i mitt liv... satt i alla fall inte vid datorn! haha! Men jag sminka mig lite och tog lite bilder.

I morgon är det skola och jag längtar verkligen inte :'( känner inte för att börja igen! Men som tur är så är våra måndagar ganska lugna :D Musik, hemkunskap, matte och idrott! Fast idrotten kan man ju tycka vad man vill om... vi har dans och då menar jag inte kul dans, utan BUGG! Fattar ni hur tråkigt och svårt det är? :O Jajaj nu ska vi snart kolla ponnyakuten så nån positiv sak i dag!

Bild från i dag

Min dag asså...

Min dag i dag har nog varit den tråkigaste som funnits.. Haha nej vad tråk:(
Nej men jag har faktiskt mejlat om lite hästar, får se om det är någon so passar! Nästa helg ska vi nog åka och prova en liten filur! Vi får väl se vad hästvärlden har att erbjuda... Jajajja

Nu ska jag ta tag i mitt liv och se till att få något kul gjort! ;) ni får ha det näst puss och kram!


Sitter här och...

 
 
... letar hästar. Att det kan vara så SVÅRT!?
Jag menar hela hästnet är fult med hästar som man tycker att någon borde väl passa... men NEJ!
Det ska vara svårare än svårast! Jajjajaja
Jag lär väl hitta någon snart ;)

Stan

Dagen har varit ganska tråkig, jag låg och sov och kolla film typ halva dagen... Men efter att jag slöat tog jag inseativet att göra något med mitt liv.... haha skriver som om jag kan alla ord i världen, men i alla fall. Så jag smsa Emelie så tog vi en tur till stan då jag behövde köpa nytt smink och lite kläder. 
Detta är vad jag hitta
Foundation, FIT me, maybelline New York i färgen 105, en helt vanlig foundation.
Ett puder från IsaDora, matte beige 31 spf15, står att den är extra matt.
En vanlig borste från H&M. Puderborste på ena sidan och Foudation på andra.(finns inte på bild)
En tröja från H&M, 149 kr.
Ett par byxor från H&M, 199 kr. Tänkte desiga dom lite själv med att klippa lite och så, därför jag köpte ett billigt par.
 
 
Gjorde även om lite bland mitt smink 
 

 

 
 
 

Känner...

För att göra något kul här nu.... Får väl se vad det blir...
 
Min pojkvän om nån undrar <3

Sportlovet

Nu är snart sportlovet slut :-( inte så kul. Men jag har haft ett as jätte bra sportlov! Vi var i sälen och åkte skidor, eller för min del snowboard! 
Åkte skidor en dag för det känndes som om det var lättare, med det var det inte! Så jag byta tillbaka i gen.
Jag tror nog aldrig det har varit så fint väder när vi har varit i sälen! Det var liksom sol varje dag, eller nästan... Dom 2 sista dagarna var det jätte fin, fast vi åkte ju i och för sig bara 3 dagar, för att vi skulle hem och köpa häst! Men så blev det inte... ändrade planer. Vill inte prtata mer om det här i alla fall. Så nu har jag här hemma i alla fall och ska försöka hitta på något kul att göra... får se, måste verkligen till stan och handla så jag ringer väl någon kompis som får följa med! 
Jag MÅSTE bara tipsa er om att läsa Nellie Bertssons inlägg om hur hon har det i skolan! Läs värt inlägg som verkligen KÄNNS! 
 
 
från sälen! 
Sjukt bra, lyssna!

Snart!

Snart sportlov! Skönt!!!
Hade tyska prv idag... gick faktiskt ganska bra!
I morgon ska vi ha knytkalas i skolan och sen dessutom börja halv 10! Så förmiddagen spenderas med att äta kakor och kolla film! På eftermiddagen ska vi ha so och idrott... Såg även til att jag var på öppethus och hjälpte till i Onsdags så får jag även en halv dag ledigt.. Ska se till så jag får den på mina kompisarn födelse dag så ska vi fira dom lite! SÅ MYS!! <3 måste hitta presenter! Tur man ska handla på Lördag då då!
Tror jag dör domhär låtarna är sjukt bäst!

Hemma

Och sjuk i dag :(
hatar att vara sjuk.. man liksom blir helt låst och kan inte göra någoting :/